FUNCTIONALITEIT

Een alles-in-één platform

De online offerte-, planning- en besteltool
voor de solarteur

Zo ondersteunt ons platform iedere solar-installateur


Iedere installateur of solarteur heeft wel eens klem gezeten tussen een veeleisende klant en een traag reagerende groothandel bij het leveren van PV-installaties of zonnepanelen. Heb je wel eens geworsteld met een trage offerteprocedure, fout ingevulde Excel-bestanden of incompatibiliteit van al je systemen? Heb je wel eens overwogen hoe efficiënt het zou zijn om direct bij fabrikanten te bestellen? Wij kennen die problemen en ontwikkelden daarom deze platformtool.

Graag leggen we de voordelen uit aan de hand van de volgende functionaliteiten.

Opname van gegevens

Met een overzichtelijk opnameformulier is het verwerken van de relevante gegevens (o.a. specificaties en NAW) niet alleen overzichtelijker, maar betrouwbaarder.

Prijsopgaaf materialen

Nadat de specificaties van een project bekend, kunnen met één druk op de knop, fabrikanten betrokken worden voor een prijsopgaaf en beschikbaarheidscheck.

Offerte opstellen

Doordat gegevens in één systeem staan (initieel dankzij het opnameformulier), worden onnodige (slordigheids)fouten in de administratie vermeden.

Bestelling plaatsen

Via het platform kan de bevestiging van de klant direct worden omgezet in een bestelling bij de fabrikant. Geen nieuwe administratie; één druk op de knop!

Planning

Gekoppeld aan de specificaties van het project en de leveringstijden van het materiaal, kan een nauwkeurige planning worden bijgehouden. Alles geïntegreerd!

In the cloud

Het digitaal platform in de cloud heeft als voordeel, dat gegevens altijd en overal snel in te zien zijn.

Vergroot de winst op je solar montages.

Van klantcontact tot en met factuur in één krachtige flow.

Start gratis proefperiode

Direct opzegbaar. 14 dagen gratis. Geen creditcard nodig!