OVER ONS

Platform met motivatie

Uit noodzaak ontstaan,
met hart en motivatie uitgevoerd

Energy Service Center


Even voorstellen: Energy Service Center

Onze uitdaging was om de PV-Markt transparant te maken voor zowel installateur als de fabrikant. Dit door middel van processen te automatiseren zodat gebruikers efficiënter kunnen werken. Dat is waar de toegevoegde waarde ligt van Energy Service Center B.V.

Sinds 2010 ben ik, Robert Herckenrath, actief in de PV- markt waar ik in verschillende divisies heb gewerkt, van producent, ontwikkelen van montagemateriaal naar ondersteunende functie van verkoop naar zowel B2B en B2Cen als laatste het opzetten van een groothandelsverkoopkantoor in Nederland. Door veel in de keuken te hebben gekeken bij PV-installateurs was de tijd aangebroken om met een nieuwe dimensie te komen in de zonne-energiemarkt.

Vanaf juni 2018 zijn wij gestart met het ontwerpen en ontwikkelen van het Energy Service Center Platformtool waar we installateurs en fabrikanten samenbrengen.

Onze drijfveer is het efficiënter maken van de dagelijkse werkzaamheden voor alle medewerkers in uw organisatie. Dat kan voor de verkoop, inkoop, administratie, planning, uitvoering of service erg handig zijn.

Met ESC introduceren we met trots een kant-en-klaar platform voor alle MKB-bedrijven die te maken hebben met PV-installaties en waar het in bulk plannen en beheren van PV-installaties regelmatig of zelfs dagelijks speelt.

Door de transparante werking en het eenvoudige gebruik kan elke verkoper, inkoper, werkvoorbereider, planner, projectleider, administrateur en monteur binnen no-time zijn taak volbrengen.

Vergroot de winst op je solar montages.

Van klantcontact tot en met factuur in één krachtige flow.

Start gratis proefperiode

Direct opzegbaar. 14 dagen gratis. Geen creditcard nodig!