SERVICE

Krijg en bied kwaliteit

Solar-platform: snel en kostenefficiënt.
Voor jou en je klant

Een platform dat iedere solar-installateur ondersteunt


Het platform van Enery Service Center is een snelle, effectieve en kostenefficiënte oplossing voor jou als installateur/solarteur en uw klant bij het bestellen en leveren van PV-installaties en zonnepanelen. Wij zetten de voordelen voor u en uw klant op een rij op de wijze zoals ons platform werkt: snel, direct en zonder onnodige stappen of afleidende ‘nice-to-have features’.

Zonnepanelen Usa

Snelheid in handelen

Van opnameformulier tot nacalculatie van een PV-installatie, alles kan snel in hetzelfde platform. Zodra alle project-specificaties verzameld zijn, kan in hetzelfde systeem de aanvraag naar materiaal geplaatst worden en geselecteerde fabrikanten kunnen direct reageren, inclusief prijs, beschikbaarheid en levertijd.

Na het kiezen van de beste optie voor de klant en het vaststellen van de marge, kan de offerte van de fabrikant(en) omgezet worden naar een offerte de klant. Nooit meer uren werken aan een offerte, maar binnen 10 min klaar! Bekijk alle functionaliteiten.


Een heldere, lage prijs

Wij vinden één heldere, lage prijs per product belangrijk. Doordat je via het platform rechtstreeks in contact staat met fabrikanten kun je direct van de lage prijzen genieten die fabrieken rekenen. De scherpste prijzen, en uit voorraad levering.

Een gunstige inkoop is niet de enige besparing; door een efficiënter proces kan de installateur vele uren besparen, die hij/zij normaal aan administratie of contact kwijt was. 

Man Op Dak


Energy Service Center Offerte Solar

Betrouwbare fabrikanten

Wij werken alleen met zorgvuldig geselecteerde leveranciers, waaronder gerenommeerde namen, zoals LG, Huawei, Panasonic en meer dan 80 andere fabrikanten. We beoordelen de fabrikanten op de kwaliteit van de producten en betrouwbaarheid van de diensten die ze leveren.

De reden dat fabrikanten hieraan mee wilden doen is dat we nu gezamenlijk een forecast kunnen zien en hebben. Hierop wordt de productie aangepast en ons magazijn gevuld.


Het nieuwe werken

Het nieuwe werken verandert de manier waarop wij werken structureel en ingrijpend. Het nieuwe werken is slimmer en efficiënter werken. Werken onafhankelijk van tijd en plaats door gebruik te maken van internet.

Al onze diensten en producten worden getoetst op het leveren van een bijdrage aan Het Nieuwe Werken. Zo willen wij zelf ook werken bij Energy Service Center en dat doen we ook.

Energy Service Center Nieuwe werken

Omdat wij zelf al tientallen jaren ervaring hebben met PV-installaties en zonnepanelen weten wij welke praktische obstakels u tegen kunt komen. Wij hebben er zelf namelijk vaak mee geworsteld. Ook merkten wij hoe de groothandel eerder een obstakel dan een hulp was. Bovendien zagen wij dat zij een groot deel van de marge tussen de fabrieksprijs en de eindgebruikersprijs opstreken. Dit inspireerde ons tot het bouwen van de Platform Tool.

Deze tool biedt zowel voordelen voor u als installateur/solarteur die graag efficiënt werkt aan tevreden klanten als voor uw klanten. Wij bespreken het voordeel voor u en de toegevoegde waarde voor uw klant.

Meer over ons

Vergroot de winst op je solar montages.

Van klantcontact tot en met factuur in één krachtige flow.

Start gratis proefperiode

Direct opzegbaar. 14 dagen gratis. Geen creditcard nodig!